Dubrovnik

Înconjurat cu solide ziduri vechi şi groase şi fortăreţe oraşul aflat sub patronajul UNESCO face impresia unei bijuterii inestimabile înconjurată din toate părţile de mare.

Acest oraş vechi este totodată şi un tezaur de frumoasă arhitectură şi opere de artă care s-au păstrat şi sunt păstrate cu gelozie de-a lungul veacurilor.
Palatele pitoreşti, vechi mânăstiri şi biserici, vechi biblioteci, tezaure ca şi străzile din piatră şi pieţele reprezintă doar o parte din ceea ce puteţi vedea şi simţi din trecutul bogat al acestui oraş.

Split

Oraşul Split este situat pe coasta adriatică în Dalmaţia Centrală, în peninsula Marijan. Este înconjurat la nord de muntele Mosor, la nord-vest de dealul Kozjak, iar la est de dealul Perun. Vechiul centru al oraşului se află la poalele muntelui Marjan, situat în dreapta vechiului centru al oraşului.

Peninsula Split este înconjurată de insulele Brač, Hvar, Šolta şi Čiovo. Din portul Split feriboturile sunt deseori unica legătură a insulelor Dalmaţiei centrale cu partea continentală.

Međugorje

Međugorje este un fenomen unic în lumea de astăzi. Există credinţa că Fecioara Maria s-a arătat unui grup de copii în anul 1981.

Graţie acestor apariţii acest mic sat a devenit loc de întâlnire a unui mare număr de pelerini din întreaga lume şi unul din cele mai mari centre de rugăciune din lume.

Nenumărate persoane susţin că aici şi-au aflat credinţa şi pacea. Veţi avea posibilitatea să vizitaţi dealul unde s-a produs apariţia şi să participaţi la liturghia din biserica locală.

Parcul naţional Krka

Parcul naţional este o zonă întinsă, în cea mai mare parte nemodificată cu excepţionale şi multiple valori naturale şi cuprinde unul sau mai multe ecosisteme care s-au păstrat ca atare sau au fost modificate într-o măsură nesemnificativă.

Menirea lui este în primul rând ştiinţifică, culturală, educativă şi recreativă, iar activităţile turistice au rolul de a asigura vizitarea .

Parcul naţional Krka a fost declarat în 1985 şi este al şaptelea parc naţional al Croaţiei. Este situat în întregime pe teritoriul judeţului Šibenik-Knin şi are o suprafaţă de 109 km2 de-a lungul cursului râului Krka: doi kilometri în aval de Knin până la Skradin şi cursul inferior al râului Čikola. Cu partea inundabilă a gurilor are o lungime de cca. 72,5 km i după lungime este al 22-lea râu din Croaţia..

Picnic cu peşte

O croazieră de o zi cu plecarea în jur de 09:30 şi reîntoarcerea în jurul orei 17:00 sati. Excursia porneşte din trogir cu o navă confortabilă. Această excursie este destinată acelora care iubesc marea, frumuseţile ei şi atmosfera tipic dalmaţiană: plajă, baie, cântec, vinuri locale şi peşte prăjit proaspăt. Nava vă va purta pe lângă malurile insulei Ciovo şi pe lângă insulele din apropiere (Drvenik mali i Krknjase). Singurul sunet pe care îl veţi mai auzi va fi cel al cântecului Dv. Nava va ancora şi după o baie plăcută într-un golf romantic, va fi servit dejunul: peşte proapăt la grătar şi mult vin local de bună calitate. Mâncaţi şi beţi cât doriţi fiindcă sloganul aceste excursii este: desfătaţi-vă! După prânz ne aşteaptă noi cântece şi baie până la reîntoarcerea în după-amaiaza aceleiaşi zile.

Lacurile Plitvice

Situate într-o pădure deasă, lacurile Plitvice sunt considerate ca fiind unul dintre cele mai frumoase fenomene naturale din lume. Şaisprezece lacuri sunt unite prin 92 de cascade şi căderi de apă într-o ambianţă pitorească. Lacurile Plitvice au fost declarate parc naţional în anul 1949, iar din 1979 se află pe lista UNESCO a Patrimoniului mondial al umanităţii.

Printre atracţiile parcului se includ, de asemenea, câteva peşteri şi o floră şi o faună variate. Turul pe apă din parc durează circa două ore şi jumătate, inclusiv călătoria cu vaporaşul şi mersul pe jos. Alăturaţi-vă nouă în această excursie pentru a vă bucura de frumuseţile de basm ale lacului şi cascadelor care creează o ambianţă de mare spectacol.

Rafting

Una dintre cele mai frumoase părţi ale canionului râului Cetina, de la Zadvarje la morile lui Radman, datorită frumuseţilor sale naturale este cunoscută şi în afara Croaţiei. Avanturist Rafting vă oferă 3-4 ore de circuit activ de-a lungul râului. Comandanţi cu experienţă vor avea grijă de instruirea de bază şi de măsurile de securitate.
În preţ sunt incluse pluta, ghidul şi transportul.

Trimite cererea

  • * Câmpuri obligatorii
  •  Click Here to Pick up the timestamp
  •  Click Here to Pick up the timestamp

Vremea