Dubrovnik

Stari, močnim zidinama i tvrđavama okruženi UNESCO-v grad doimlje se poput neprocjenjivog dragulja kojeg sa svih strana okružuje more.
Taj stari grad je ujedno i riznica lijepe arhitekture i umjetničkih djela, koja su se ljubomorno čuvala i sačuvala kroz stoljeća.
Slikovite palače, stari samostani i crkve, stare biblioteke, riznice te kamene ulice i trgovi samo su dio onog što možete vidjeti i osjetiti iz bogate prošlosti ovog grada..

Split

Split je smješten na jadranskoj obali u srednjoj Dalmaciji na Splitskom (Marjanskom) poluotoku. Od uzvisina, okružuju ga u zaleđu - sa sjevera planina Mosor, sa sjeverozapada brdo Kozjak, s istoka brdo Perun, a najstarija gradska jezgra se nalazi podno brda Marjana, koje se nalazi zapadno od stare gradske jezgre.

Splitski poluotok okružuju otoci Brač, Hvar, Šolta i Čiovo. Trajekti iz luke Split često su jedina veza otoka srednje Dalmacije s kopnom.

Međugorje

Međugorje je jedinstvena pojava u današnjem svijetu. Vjeruje se da se Gospa ukazala grupi djece godine 1981.
Zahvaljujući ovim ukazanjima ovo malo selo je postalo mjesto okupljanja mnoštva hodočasnika iz cijelog svijeta i jedan od najvećih molitvenih centara cijelog svijeta.

Nebrojeno mnogo ljudi tvrdi da su ovdje našli vjeru i mir. Imat ćete priliku posjetiti brdo ukazanja te prisustvovati misi u lokalnoj crkvi..

NP Krka

Nacionalni park je prostrano, pretežito neizmijenjeno područje iznimnih i višestrukih prirodnih vrijednosti, a obuhvaća jedan ili više sačuvanih ili neznatno izmijenjenih ekosustava.

Namjena mu je prvenstveno znanstvena, kulturna, odgojno-obrazovna i rekreativna, a turističke djelatnosti u ulozi su posjećivanja i razgledavanja.

Nacionalni park «Krka» proglašen je 1985. god. i sedmi je Nacionalni park Hrvatske. Smješten je u cijelosti na području Šibensko-kninske županije, a obuhvaća površinu od 109 km2 uz tok Krke: dva kilometra nizvodno od Knina do Skradina i donji tok Čikole. S potopljenim dijelom ušća duga je oko 72,5 km i po dužini je 22 rijeka u Hrvatskoj..

Fish Picnic

Cjelodnevno krstarenje s polaskom u cca. 09:30 i povratkom cca. 17:00 sati. Izlet kreće iz Trogira sa udobnim brodom . Ovo je izlet za one koji vole more, njegovu ljepotu i tipičnu dalmatinsku atmosferu: sunčanje, kupanje, pjesmu, dobra lokalna vina i svježe pečenu ribu. Brod će vas odvesti uz obalu otoka Ciova i obližnje otoke (Drvenik mali i krknjase). Jedini zvuk koji ćete još čuti biti će vaša osobna pjesma. Brod će se usidriti i nakon ugodnog kupanja u nekoj romantičnoj uvali, ručak će biti poslužen: svježe pečena riba i dosta dobrog lokalnog vina. Jedite i pijte koliko želite jer lozinka ovog izleta je: uživajte! Nakon ručka čeka nas još pjevanja i kupanja do posljepodnevnog povratka.

Plitvička jezera

Smještena u gustoj šumi, Plitvička jezera smatraju se jednim od najljepših prirodnih fenomena u svijetu. Šesnaest jezera, spojeni su sa 92 slapa i kaskada kroz slikovito okruženje. Plitvička jezera proglašena su nacionalnim parkom 1949, a od 1979, oni su na UNESCO's listi Svjetske prirodne baštine.

Atrakcijama parka također uključuju nekoliko špilja i raznolika flora i fauna. Vođena tura u parku traje oko dva i pol sata, uključujući vožnju brodom i pješačenje. Pridružite nam se na ovom izletu da uživate u čarobnim ljepotama jezera i slapova, koji stvaraju spektakularan prizor.

Rafting

Jedan od najljepših dijelova kanjona rijeke Cetine, od Zadvarje do Radmanovih mlinica. Sa svojom
atraktivnošću i ljepotom, rijeka Cetina je isto tako dobro priznata izvan Hrvatske. Avanturist Rafting
nudi vam 3-4 sata aktivne vožnje niz rijeku. Iskusni skiperi će se pobrinuti za kratku osnovnu obuku i sigurnosne mjere.
Splav, vodič i prijevoz uključeni u cijenu.

Pošalji upit

  • * Obvezna polja
  •  Click Here to Pick up the timestamp
  •  Click Here to Pick up the timestamp

Vrijeme