Dubrovnik

Gammel, med kraftig vegger og tårn omringet, UNESCOs by oppleves som uvurderlig perle, omringet med havet fra alle sider. Den gammel by samtidig er kasse av en vakker arkitektur og kunstig verk, som har mistroisk bevaret gjennom århundrer. Pittoresk palasser, gamle klostere og kirker, gamle biblioteker, kasser og steinet gater og torg, er bare en del av den som kan sees og føle fra riket fortiden av denne byen.

Split

Split er plassert på Adriatik kysten i middel Dalmatia, på det Split (Marjans) halvøyet. Av fjeller, Split er omringet med Mosor fjell fra nordside, med fjell Kozjak fra nordvest side, mens eldste by kjerne ligger ved foten av Marjan fjell, som ligger på vest side fra gammel by kjerne.

Split halvøyet omringer øya Brač, Hvar, Šolta og Čiovo. Ferger fra Split haven er veldig ofte eneste forbindelse av middel Dalmatiaøya med land.

Međugorje

Međugorje er unik fenomen i dagens verden. Det tros at Gospa påpeket seg til en barnagruppen 1981.
Taket denne åpenbaringen, liten landsby har blitt samlingsplass for flere pilegrimer fra hele verden og en av største bønnesentere i hele verden.

Utallige flere folk hevder at de har funnet tro og fred her. Der skal ha anledning til å besøke åpenbaringsfjell, samt delta godstjeneste i lokal kirke.

NP Krka

Nasjonalpark er utstrakt, hovedsakelig uendret område, ekstremt, flerfoldig naturverdier, og inneholder en eller flere bevaret eller litt endret ekosystemer.

Formålet er hovedsakelig kunstig, kultur-, pedagogisk og rekreativ, og turistiske virksomheter er besøker og besiktiger.

Nasjonalpark „Krka“ er erklært 1985 og den er syvende Nasjonalpark i Kroatia.
Den er plassert i helhet på det Šibenik-Knin fylke. Omfatter areal fra 109 km² ved Krka elvensløp: to kilometer nedstrøms fra Knin til Skradin og nedre løp av Čikola.
Med nedsenket del av utløp, elven er 72,5 km lang, og med lengde er 22 elv i Kroatia.

Fisketur

Heldagens cruise med start i cca 09:30 og tilbaketur 17:00 kl. Tur begynner fra Trogir, med komfortabelt båt. Denne er tur for de som foretrekker sjø, dens skjønnhet, og tipisk dalmatinsk atmosfere: solbad, bading, sang, gode lokal vin og frisk grillet fisk. Båten skal ta dere ved kysten av Čiovo øy og nærliggende øy (Drvenik lite og Krknjase..). Eneste lyd som kan høres, er deres personlig sang. Båten skal ankeres og etter hyggelig bading i en av de romantiske lagunen, middag skal serveres: frisk grillet fisk og mange gode lokal vin. Spis og drikk så mye dere kan, fordi at passord i turen er: kos dere! Etter middagen venter oss mer sang, bading, til ettermiddagstilbake.

Plitvice innsjø

Plassert i tett skog, Plitvice innsjø vurderes som en av peneste natur fenomener i verden. Seksten sjø, koblet med 92 fosser og kaskader, gjennom pittoresk miljø. Plitvice innsjø er erklært som nasjonalpark 1949, og fra 1979 de ar på UNESCOs liste Verdens naturarv.

Til atraksjoner, det kobles noen grotter og forskjellige flora og fauna. Ledetur i parken varer omkring to og halv time, inkludert kjøring med båt og med foten. Slå følge med oss i denne turen, for å kose i magiske skjønnheter innsjøer og fosser, som danner oppsiktsvekkende scene.

En av de vakreste del av dyp elvedal Cetina, fra Zadvarje til Radmansvannmøller. Med sine atraksjoner og skjønnhet, elven Cetina er også god godkjent utenfor Kroatia. Avanturist Rafting tilbyr dere 3 – 4 timer aktiv kjøring nedover elva. Erfart skipere skal bryr for kort elementær opplæring og sikkerhetstiltak.
Flåte, guide og transport er inkludert i prisen.

Send forespørsel

  • * Obligatoriske felt
  •  Click Here to Pick up the timestamp
  •  Click Here to Pick up the timestamp

Værinformasjon