Restaurant

Kjære besøkende av våre websider, vi ønsker å kjenne dere med vår restaurant hvor forbereder vi til dere utsøkte delikatesser, sjømat, frisk fisk, mediteransk urter, oliven olje og velsmakende kjøttspesialiteter, som er en del av hverdagens tilbud og en del livsmåte i denne delen av Dalmatia.

Ingensted i verden finnes dere så godt nytelse å smake frisk forberedet fisk, som er prydet av smak av forskjellige urter og smak av hjemmelaget oliven olje. Viktig del av gastronomisk nytelse er naturligvis, ambient (miljø), fordi av miljøet hvor dere befinner, avhenger alle deres sanser.

Restaurant Villa Paula har eksepsjonell tilbud, ypperlig tjeneste og vidunderlig ambient. Dere kan velge mellom stille atmosfere eller nytelse i frisk luft under nydelig mediteransk himmel på en av terrasser. I ett rikt tilbudet vi har fisk, kjøtt-, samt spesialiteter av pasta, og særlig framhever over 15 sort steaks.

Også, for dere vi forbereder velsmakende pizzaer i forskjellige varianter, og at alle blir godt, smak dere en av de ypperlig vin av våre tilbud. Familieledet restaurant Villa Paula er klar til å oppfylle alle deres krav, sånn at deres årsferie blir i hyggelig minne.

Enkelt
Gog smak og skål !

Send forespørsel

  • * Obligatoriske felt
  •  Click Here to Pick up the timestamp
  •  Click Here to Pick up the timestamp

Værinformasjon