Restoran

Dragi posjetitelji naših web stranica, ukratko da Vas upoznamo sa našim restoranom u kojem  samo za Vas pripremamo birane delicije, plodove mora, svježu ribu, mediteransko bilje, maslinovo ulje i ukusni mesne specijalitete koji su dio svakodnevne ponude i dio načina života u ovom dijelu Dalmacije.

Nigdje na svijetu nije takav užitak kušati svježe ulovljenu i pripremljenu ribu koju krase arome raznog bilja i okus domaćeg maslinovog ulja. Važan dio gastronomskog užitka je naravno i ambijent, jer o okruženju u kojem se nalazite ovise sva vaša osjetila.

Restoran Villa Paula ima izuzetnu ponudu, vrhunsku uslugu i predivan ambijent. Možete birati između mirnog ugođaja u restoranu ili uživanja na svježem zraku pod predivnim mediteranskim nebom na jednoj od terasa.U bogatoj ponudi nudimo riblje,mesne kao i specijalitete od tjestenine,a posebno ističemo preko petnaest vrsta steakova.

Također za Vas pripremamo slastne pizze u raznim varijantama,a da bi sve bilo kako treba iskušajte jedno od vrhunskih vina iz naše ponude. Obiteljski vođen restoranVilla Paula spreman je ispuniti sve Vaše zahtjeve ,kako bi Vam godišnji odmor ostao u ugodnom sjećanju.

Jednostavno
Dobar tek i živjeli!

Pošalji upit

  • * Obvezna polja
  •  Click Here to Pick up the timestamp
  •  Click Here to Pick up the timestamp

Vrijeme