Riviera OKRUG

Riviera OKRUG ae află în partea vestică a insulei Ciovo. Este formată din două localităţi dalmaţiene tradiţionale Okrug Gornji şi Okrug Donji. Prin poziţia ei geografică este centrul unei microregiuni dalmaţiene.Datorită climei blânde mediteraneene, vegetaţia subtropicală şi mediteraneană abundente, arhipelagului insulelor pitoreşti şi mici golfuri retrase şi plaje, riviera Okrug cu cele 2670 de ore de soare anual este una din cele mai atractive destinaţii turistice din Croaţia.

În localităţile Okrug Gornji şi Okrug Donji se găsesc numeroase restaurante, pub-uri şi alte facilităţi turistice cu o ofertă bogată de specialităţi dalmaţiene ecologice. Oferim tuturor oaspeţilor noştri, în afară de abundeţa de soare şi de mare cristalină, variate posibilităţi de recreere.

Riviera okrug
Şcoala de scufundări care vă oferă posibilitatea de a vă delecta cu frumuseţile adâncurilor Mării Adriatice, iar centrul de fitness cu terenurile sale de tenis vă eliberează de tot stresul vieţii contemporane. Pe lângă aceasta, puteţi face excursii zilnice cu vaporaşe în golfurile liniştite din apropiere, precum şi posibilitatea închirierii de scuter şi zbor cu paraşuta pe plajele locale. Apropierea oraşului Trogir (2 km), aflat sub patronajul UNESCO, vă oferă posibilitatea să vă delectaţi parcurgând 2800 de ani de istorie veche, dar şi posibilitatea unor petreceri nocturne.

Poziţia geografică a insulei Čiovo vă oferă posibilitatea unor excursii la:
Cascadele râului Krka (60 km), Split (33 km), Medjugorje (100 km).

În afara de aceasta, aeroportul se află la o distanţă de numai 8 km. De localităţile noastre.

Trimite cererea

  • * Câmpuri obligatorii
  •  Click Here to Pick up the timestamp
  •  Click Here to Pick up the timestamp

Vremea