Riviera OKRUG

Riviera OKRUG ligger på den vest side av Čiovo øy. Består av de to tradisjonell dalmatinsk steder Okrug Gornji og Okrug Donji (Okrug Øverst; Okrug Nedre). Med sin geografisk posisjon, riviera er sentrum av dalmatinsk mikroregionen. Milde mediteransk klimaet, frodig subtropisk og mediteransk vegetasjon, arkipel av små pittoresk øy, utallige små skjulte bukter og strander, er hoved karakteristiker. Riviera Okrug, med sine 2670 soltimer i året, er en av de mest attraktive destinasjoner i Kroatia.
I stedene Okrug Gornji og Okrug Donji befinnes mengde restauranter, taverner og andre turistiske objekter, med rikt utvalg økologisk rent dalmatinsk spesialiteter. Til alle sine gjester, med overfloden av sol og klar have, vi tilbyr forskjellige atraktive beholdninger.

Dykkeskole strekker mulighet for fornøyelse i skjønnheten av Adriatik undersjø, mens fitness senter, med tennis terreng, frigjør dere av alle stresser i moderne tider. På disposisjonen dere har hverdagsturer med små boter til nærliggende stille bukter, mulighet for utleie scooter og fallskjerm på lokalstrand. I nærheten ligger byen Trogir (2 km), som er under UNESCOs beskyttelse. Trogir tilbyr fornøyelse i 2800 år gamle historie, samt nattmoro.

Geografisk posisjon av Čiovo øy muliggjør turer til:
Krka fosser (60 km), Split (33 km), Međugorje (100 km).

Dessuten, flyplass er bare 8 km plassert av våre steder.

Send forespørsel

  • * Obligatoriske felt
  •  Click Here to Pick up the timestamp
  •  Click Here to Pick up the timestamp

Værinformasjon