Rivijera OKRUG

Rivijera OKRUG nalazi se na zapadnom dijelu otoka Čiova. Sastoji se od dvaju tradicionalnih dalmatinskih mjesta Okrug Gornji i Okrug Donji. Svojim zemljopisnim položajem središte je dalmatinske mikroregije. Blaga mediteranska klima, bujna suptropska i mediteranska vegetacija, arhipelag slikovitih otočića, bezbroj malih skrovitih uvala i plaža. Rivijera Okrug sa svojih 2670 sunčanih sati godišnje jedno je od najprivlačnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj.
U mjestima Okrug Gornji i Okrug Donji mnoštvo je restorana, konoba i drugih ugostiteljskih objekata s bogatim izborom ekološki čistih dalmatinskih specijaliteta. Svim svojim gostima uz obilje sunca i bistro more nudimo raznolike rekreativne sadržaje.

Škola ronjenja koja Vam pruža mogućnost užitka u ljepotama jadranskog podmorja, a fitnes centar s teniskim terenima oslobađa od svih stresova suvremenog života. Uz to imate svakodnevne izlete malim brodicama u obližnje tihe uvale, te mogućnost iznajmljivanja skutera i leta padobranom na mjesnoj plaži. Blizina grada Trogira (2 km), koji je pod zaštitom UNESCO-a. Pruža mogućnost uživanja u 2800 godina staroj povijesti, ali i mogućnosti noćnih provoda.

Zemljopisni položaj otoka Čiova omogućava izlete:
Slapove Krke (60 km), Split (33 km), Međugorje (100 km).

Osim toga zračna luka od naših mjesta udaljena je svega 8 km.

Pošalji upit

  • * Obvezna polja
  •  Click Here to Pick up the timestamp
  •  Click Here to Pick up the timestamp

Vrijeme